Bobodoran sunda

#Awewe aneh

Aya hiji awewe jeung hiji lalaki, sebut weh si udin jeung si icha. Duanana ngarobrol..
Udin : “cha urang nikah yu ?”
Icih : “emang udin tos gaduh bumi ?”
Udin : “teu acan cha”
Icha : “gaduh BMW teu ?”
Udin : “teu gaduh oge cha”
Icha : “ari udin sabulan gajian sabaraha ?”
Udin : “teu di gaji cha udin mah, tapi….”
Pas si udin rek ngajelaskeun, harita si icha motong omongan si udin.
Icha : “teu aya tapi-tapian !!! teu gaduh bumi, teu aya BMW, teu gaduh gaji bulanan, bade maraban icha kunaon udin ? pami kitumah urang putus (bari aambeukan jeung kabur ninggalkeun si udin)
Udin : “har sugan gelo awewe teh, urang mah bogs vila dua, mobil ferari 3, mobil porsche 2 jang naon aing meuli imah jeung BMW, tuluy urang mah bos, jadi naha make di gaji sagala, teu ecreug awewe teh. (bari ngomong sorangan).

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s