Bobodoran sunda

#Awewe aneh

Aya hiji awewe jeung hiji lalaki, sebut weh si udin jeung si icha. Duanana ngarobrol..
Udin : “cha urang nikah yu ?”
Icih : “emang udin tos gaduh bumi ?”
Udin : “teu acan cha”
Icha : “gaduh BMW teu ?”
Udin : “teu gaduh oge cha”
Icha : “ari udin sabulan gajian sabaraha ?”
Udin : “teu di gaji cha udin mah, tapi….”
Pas si udin rek ngajelaskeun, harita si icha motong omongan si udin.
Icha : “teu aya tapi-tapian !!! teu gaduh bumi, teu aya BMW, teu gaduh gaji bulanan, bade maraban icha kunaon udin ? pami kitumah urang putus (bari aambeukan jeung kabur ninggalkeun si udin)
Udin : “har sugan gelo awewe teh, urang mah bogs vila dua, mobil ferari 3, mobil porsche 2 jang naon aing meuli imah jeung BMW, tuluy urang mah bos, jadi naha make di gaji sagala, teu ecreug awewe teh. (bari ngomong sorangan).